Nové byty ve Vrchlabí

/

Uvažujete o novém bydlení s krásným výhledem na hory? Na Liščím Kopci se staví obytný soubor NOVÉ BYTY VRCHLABÍ.  Jedná se o dostavbu bytových domů G a F  se třemi nadzemními podlažími, kde se nachází  dvacet šest bytů 2+kk a 3+kk ve vyšším standardu. Většina z nich má jeden nebo dva balkóny či prostornou předzahrádku. Domy mají jedno podzemní podlaží, kde jsou garážová stání a ke každému bytu komoru na lyže nebo kola. K nastěhování budou byty připraveny na jaře 2017 a již je zahájen jejich prodej.
Na trhu s realitami je největší zájem o byty ve velikosti 2+kk. „Menší byty si pořizují klienti jako rekreační bydlení s možností letního a zimního sportovního vyžití a střední a starší generace, které již odrostly děti pro trvalé bydlení. V Krkonoších se tento typ bytu i velice dobře pronajímá, proto se pořizují jako investice, v současné době jako jedna z nejbezpečnějších. Byty 3+kk už nabízí dostatečný prostor pro rodiny s dětmi.  Domy jsou situovány v rezidenční klidné čtvrti s parkovou úpravou, veškerá infrastruktura je v docházkové vzdálenosti do několika minut, a to jak základní škola, zdravotní středisko, obchody, přírodní koupaliště a MHD, “ řekl Petr Kupf, koordinátor projektu.
Tento projekt neměl „ustláno na růžích“, po realizaci první etapy byl původním developerem díky finanční krizi a nezájmu klientů zakonzervován a torzo hrubé stavby mnoho let hyzdilo tuto výjimečnou lokalitu.
„Obyvatelé Liščího Kopce delší dobu upozorňovali na opuštěnou stavbu, která se postupně stávala útočištěm pro lidi bez domova a nebezpečnou skládkou všeho možného, navíc prolézání stavby se stalo adrenalinovým zážitkem pro nezletilce. Jsem velice rád, že je to minulostí a projekt dostal druhou šanci.  Bydlení v této velice atraktivní části Vrchlabí město dlouhodobě podporuje a má s ní velké plány do budoucna.  Naším záměrem je vybudovat v místě přírodního koupaliště městský krytý bazén, který by umožnil obyvatelům města a turistům celoroční koupání a výuku  plavání pro děti,“ řekl Jan Sobotka, starosta města.
Generálním zhotovitelem stavby je společnost THERMICA PLUS, která se po patnácti úspěšných letech ve svém oboru VODA – PLYN – TOPENÍ zařadila mezi největší firmy v republice. „Thermica má za sebou velké množství prestižních zakázek jak v ČR, tak ve světě, patří mezi ně například dodávka pro Proton Therapy Center, Kanadskou ambasádu, Centrální depozitář Národní knihovny a v zahraničí rekonstrukci hotelu Radisson na ostrově st. Martin v Karibském moři, státní zakázky rekonstrukce a rozšíření nemocnice Louis-Daniel Beauperthuy  a domu pro seniory EHPAD Le Moule na ostrově Guadeloupe, nemocnici v Paříži, Městský bazén v Cannes a olympijský plavecký areál v Nice. Zaměstnanci reprezentují nejen společnost Thermica, reprezentují hlavně sami sebe, svou práci a především Českou republiku a řemeslo, které perfektně ovládají,“ řekl Martin Berčo, jednatel společnosti.

„Letos máme za sebou velice úspěšný developerský projekt stavby bytového komplexu Radouč park II v Mladé Boleslavi se 43 byty a v květnu jsme zahájili stavební práce na projektu NOVÉ BYTY VRCHLABÍ, s předpokládaným dokončením na jaře 2017. Věřím, že noví majitelé bytů zde najdou šťastný domov,“ dodal M. Berčo.
Nové byty se prodávají za cenu od 39 000Kč včetně DPH za m2. Více informací najdete na www.novebytyvrchlabi.cz.